ADVIES

Onze ervaren consultants helpen organisaties te ontwikkelen in een steeds veranderende omgeving. Onze expertise ligt op het gebied van financiën, doelmatigheid, veranderkunde en kwaliteit. Samen met u zoeken wij naar oplossingen en zorgen voor structurele implementatie van maatregelen.

Verandering komt niet van zelf, maar dient van binnenuit gedragen te worden. Samen met u zorgen wij voor draagvlak en commitment. Dit doen wij vanuit inhoudelijke expertise, ervaring met veranderprocessen en een drive voor het behalen van resultaten. U kunt bij ons onder andere terecht voor het uitwerken van toekomst scenario’s, waaronder het opstellen van een meerjarenplan en begroting, procesoptimalisatie, het uitvoeren van een doelmatigheidscan, implementatie van nieuwe wet&regelgeving, het opstellen van kostprijzen en het opstellen van business cases.

Wij adviseren niet alleen bestaande organisaties bij het verder ontwikkelen van hun business, maar tevens startende ondernemingen. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een ondernemingsplan en een onderzoek uitvoeren naar financieringsmogelijkheden.

Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden.
Hiervoor kunt contact met ons opnemen via e-mail

Afspraak maken 06-49610883

FINANCIËN

DOELMATIGHEID

VERANDERKUNDE

KWALITEIT